Back to Top

Computer Support Dienst Telefoonnummer Computer Support Dienst Mobiel Nummer

Werken en e-mail in de cloud met Office 365

Installatie en configuratie Cloud Office 365Werken en e-mail in de cloud met Office 365. Het klinkt allemaal vrij gemakkelijk. Maar welke keuzes moet u maken wanneer u in de cloud wil werken? Bezoek https://products.office.com/nl-nl/business/Office voor de zakelijke opties. Computer Support Dienst kan u helpen met de juiste keuzes maken en kan deze diensten voor uw bedrijf configureren.

 

 

 

 

 

cloud office 365Uw Office overal bij de hand


Of u nu op kantoor werkt of onderweg bent, uw vertrouwde productiviteitsprogramma’s zijn altijd binnen handbereik. Met de Office-toepassingen (en altijd de meest recente versie) kunt u vanaf uw pc of Mac of uw iOS-, Android- of Windows-apparaat gegevens maken en bewerken en deze in realtime met anderen delen.

 

 

 

 

cloud office 365Eenvoudige installatie en eenvoudig beheer


Voorzie uw zakelijke e-mailadres van de naam van uw bedrijf en vergroot zo uw naamsbekendheid. Promoot uw bedrijf met aangepaste marketingmaterialen die gemakkelijk te maken zijn. Communiceer beter met klanten en collega's met een reeks communicatieprogramma’s, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

 

 

 

 

 

cloud office 365Hulpprogramma’s voor teamwerk


Met 1 TB opslagruimte per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al uw bestanden. En omdat uw bestanden online zijn opgeslagen, kunt u deze altijd en overal met mensen binnen en buiten uw bedrijf delen. Met HD-video met meerdere partijen, de functie voor het delen van inhoud en gedeelde agenda's bent u altijd gesynchroniseerd met uw team.

 

 

 

 

cloud office 365Eenvoudige installatie en eenvoudig beheer


Met stapsgewijze instructies kunt u eenvoudig gebruikers instellen en de services snel in gebruik nemen. U hebt vanaf elke locatie toegang tot het gebruiksvriendelijke beheercentrum, om alle services te beheren. Daarnaast hoeft u zich in Office 365 geen zorgen te maken over IT: uw services zijn altijd beschikbaar en up-to-date.

 

 

cloud office 365 options

Support Oekraïne Nu