Back to Top

Computer Support Dienst Telefoonnummer Computer Support Dienst Mobiel Nummer

Computeruitleg, hulp en advies voor ouderen en senioren

Voor duidelijke uitleg over het gebruik van computer, laptop, tablet en mobiele telefoon

Computer Support Dienst is er ook voor senioren en ouderen die niet zijn opgegroeit met computers, tablets en mobiele smartphones. Wanneer u het inmiddels wel onder de knie heeft maar toch eens iets meer uitleg wilt of wanneer het toch nog iets ingewikkeld is neem dan gerust contact op. Ook voor advies wanneer u een computer of laptop wilt aanschaffen. Of juist hulp bij installatie ervan. Het gebruik van de moderne communicatiemiddelen is handig maar het kan zijn dat u even op weg geholpen wilt worden. Natuurlijk komt Computer Support Dienst ook aan huis.

Uw pc of laptop kan meestal gewoon bij u thuis worden gerepareerd. Niets loskoppelen en geen gesjouw

Moet er iets gerepareerd worden en u wilt liever niet uren wachten dan verzorgen wij ook een haal en terugbrenservice. Het apparaat, computer of laptop, wordt dan losgekoppelt van eventuele randapparatuur en weer aangesloten bij terugbrengen. Na controle kunt u dan meteen weer aan de slag. Lekker makkelijk.

Voor uitleg aan ouderen over diverse computertaken zoals: internetbankieren, marktplaats, uploaden van foto's

Zoeken op het internet, kopen van spulletjes en internetbankieren het moet natuurlijk wel veilig allemaal. Bij een bezoek wordt vaak al vrij snel geconstateerd of dit in orde is. Veel ouderen en senioren hebben dit vaak best goed voor elkaar. Soms zelfs een beetje te goed bijvoordbeeld met onzinnige of dubbele abonnementen. Er wordt uitgelegd wat eventueel niet in orde is en vooral: waarom dit niet of wel zo is. In overleg kunnen we dit dan in orde maken.

Onduidelijkheden met verschillende apparaten, accounts of onnodige, dure, abonnementen verhelpen

Mobiele telefoons (smartphones), tablets, computers en laptops bijna overal zijn er accounts nodig om in te loggen. Met meerdere apparaten en zeker na het overstappen naar een nieuwe wordt het soms een onbegrijpelijke janboel. Wat is nou wat? Samen scheppen we orde in verschillende accounts.

Neem gerust contact op. U kunt gebruiken van het contactformulier of bel gewoon.
Wilt u liever teruggebeld worden dat kunt u aangeven op hetzelfde contactformulier.

Computer Support Dienst Telefoonnummer Computer Support Dienst Mobiel Nummer

Support Oekraïne Nu