Voor duidelijk uitleg over het gebruik van computer, laptop, tablet en mobiele telefoon

Computer Support Dienst is er ook voor degene die niet is opgegroeit met computers, tablets en mobiele smartphones. Of u het nu inmiddels wel onder de knie heeft maar toch eens wat meer uitleg wilt of wanneer het toch nog wat ingewikkeld is wij helpen u. Voor hulp bij installatie,  het gebruik van de moderne communicatiemiddelen kan het handig zijn dat u even wat op weg geholpen wordt. Natuurlijk komt Computer Support Dienst ook aan huis.

Uw pc of laptop kan meestal gewoon bij u thuis worden gerepareerd. Niets loskoppelen en geen gesjouw

Moet er iets gerepareerd worden en u wilt liever niet uren wachten dan verzorgen wij ook een haal en terugbrenservice. Het apparaat, computer of laptop, wordt dan losgekoppelt van eventuele randapparatuur en weer aangesloten bij terugbrengen. Na controle kunt u dan meteen weer aan de slag. Lekker makkelijk.

Voor bijvoorbeeld uitleg over bijv. internetbankieren, marktplaats, uploaden van foto's

Zoeken op het internet, kopen van spulletjes en internetbankieren het moet natuurlijk wel veilig allemaal. Bij een bezoek wordt vaak al vrij snel geconstateerd of dit in orde is. Er wordt uitgelegd wat eventueel niet in orde is en vooral: waarom dit niet of wel zo is. In overleg gaan we dit in orde maken.

Onduidelijkheden met verschillende apparaten, accounts of onnodige, dure, abonnementen verhelpen

Mobiele telefoons (smartphones), tablets, computers en laptops bijna overal zijn er accounts nodig om in te loggen. Met meerdere apparaten en zeker na het overstappen naar een nieuwe wordt het soms een onbegrijpelijke janboel. Wat is nou wat? Samen scheppen we orde in verschillende accounts.

Neem gerust contact op. U kunt gebruiken van het contactformulier of bel gewoon.
Wilt u liever teruggeld worden dat kunt u aangeven op hetzelfde contactformulier.