PC dokter, computerhulp en reparatie in Steggerda.

Computer reparatie service in Steggerda. Monteur thuis en op de zaak. Lage tarieven en voorrijkosten.

Voor de meeste spoedgevallen is binnen een uur de monteur bij u thuis of op de zaak in Steggerda. Het oplossen van storingen, het verwijderen van virussen en eventuele (her)installaties van Windows kunnen vaak ter plekke worden uitgevoerd. De monteur heeft de meest gangbare onderdelen bij zich en kan deze ter plekke vervangen. De pc of laptop is na bezoek meteen weer te gebruiken.

Computer APK in Steggerda voor een veilige, vlotte pc!

Heeft u problemen met windows, internetverbinding, bekabeld of draadloos netwerk? De oorzaak wordt vastgesteld en deze kan meestal meteen worden verholpen. Ook voor het instellen tablet, smartphone en tv.

Van en voor Steggerda
Wikipedia - Steggerda
Carnavalsvereniging de Bûtenbieners

Afdrukken

Monteur aan huis in Steggerda? Bekijk de tarieven.


compressor computer schoonblazen

Softwarematig de computer opschonen alleen is niet genoeg. Daar hoort het apparaat zelf ook bij!

Een Computer APK is niet alleen de computer softwarematig opschonen. Ook de binnenkant van het apparaat hoort daarbij. Daarom heeft Computer Support Dienst, naast onderdelen en gereedschap, ook een compressor in de serviceauto. De computer en laptop worden met behulp van perslucht stofvrijgemaakt. Dus ook op moelijke bereikbare plekken. In de meeste voedingen van de pc zit een ventilator (fan) en er zit er een ventilator bovenop het koelblok op processor. Deze zorgen voor een koelende luchtstroom in het apparaat. Bij slechte koeling wordt het apparaat steeds warmer, kan deze uitvallen en zelfs leiden tot serieuze onherstelbare beschadigingen aan de componenten.

Het is belangrijk computeronderdelen regelmatig van stof en vuil te ontdoen.