Oplossen van computerproblemen via de 'Hulp op Afstand' service met Teamviewer.

Met de service 'Hulp op afstand' wordt, zoals de naam al zegt, uw pc of laptop op afstand overgenomen. Computer Support Dienst maakt gebruik van Teamviewer en heeft een officiele licentie om deze software te gebruiken.

Voor het gebruik van Hulp op afstand is een werkende internetverbinding nodig.

Hulp op afstand is voornamelijk bedoeld voor het oplossen van kleine problemen en/of aanpassen van instellingen die niet al te veel tijd in beslag zullen gaan nemen. Dit geldt zowel voor bedrijven als particulieren. Hiervoor moet de computer of laptop wel een werkende internetverbinding hebben. Met hulp op afstand kan ook een inschatting gemaakt worden, of nodig zijn, om een aanvullende afspraak te maken. Wanneer een aanvullende afspraak is gemaakt en het bezoek is uitgevoerd zal in de meeste gevallen, voor consumenten, gelden dat de 'Hulp op Afstand' service welke heeft geleid tot dit bezoek niet gefactureerd zal worden.

 

logo teamviewer downloaden

 

Verantwoordelijkheid en disclaimer:

Via telefonisch contact wordt u gevraagd naar Uw ID en wachtwoord. Hiermee heeft u het overnemen van het apparaat in gang gezet zodat deze kan worden overgenomen om zo het apparaat op afstand te bedienen. Computer Support Dienst accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele problemen, schade en gevolgen aan apparatuur, software, bestanden en anderzins welke kunnen ontstaan na het overnemen. Door Computer Support Dienst uw PC of laptop op afstand te laten bedienen geeft u toestemming tot het wijzigen van computerinstellingen en/of andere aanpassingen. U kunt op elk moment de verbinding verbreken. Wanneer u liever meer zekerheid wilt kunt ook een afspraak maken waarop een monteur bij u thuis of bedrijf komt. Ook wanneer Hulp op Afstand langer dan een uur zal gaan duren kunt u beter een afspraak maken. Wilt u meer weten over de gebruikte software? Bezoek dan de site van Teamviewer.

Tarieven Hulp op Afstand - Teamviewer

Een korte indexatie van circa 5 minuten is gratis.
Het oplossen en aanpassen van instellingen via 'Hulp op Afstand' is niet gratis:
Voor particulieren geldt een minimum tarief van 16 euro en is inclusief 30 minuten 'Hulp op Afstand'.
Daarna € 8,00 euro per kwartier.

Voor bedrijven zijn de bovenstaande tarieven excl. 21% btw.teamviewer windows10