W7 EOLMicrosoft is na 10 jaar gestopt met productondersteuning voor Windows 7 (14 januari 2020). Dit betekent dat er geen updates meer voor Windows 7 worden uitgebracht. Hierdoor zal dit besturingsysteem kwetsbaar worden voor virussen en andere bedreigingen. Ook zal nieuw aangeschafte hardware en software door de fabrikanten en leveranciers niet meer geschikt worden gemaakt voor het gebruik op Windows 7. Veel computer en laptop gebruikers hebben gebruik gemaakt van de gratis upgrade mogelijkheden die officiëel is beëindigd op 29 juli 2016.

Voorkom problemen met bankieren. Ga voor veiligheid en waardeer uw pc of laptop op!

Wanneer u nog Windows 7 gebruikt dient u na te denken over te nemen maatregelen. Computer Support Dienst adviseert u de mogelijkheden. Aandachtspunten zijn de laptop of de computer zelf. Wanneer deze niet compatibel is dient de te worden vervangen. Soms is een upgrade mogelijk met meer geheugen. Wanneer er nog geen nieuw type harde schijf in zit (SSD) én een upgrade is mogelijk dan is het advies een schone installatie op zo'n Solide State Drive uit te voeren. Windows 10 en de programma's kunnen dan wel zo'n 6 keer sneller opstarten. Een 'schone' installatie heeft tot voordeel dat kwetsbare verouderde software wordt vervangen door recente software.

Computer Suppport Dienst verzorgt de volledige overstap naar Windows 10.

Een nieuw besturingssysteem, dat betekent ook veranderingen. Soms is dat lastig maar Windows 10 is er voor om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Het heeft meer functies. Alles wat Windows 7 kon/kan is ook mogelijk in Windows 10. Eventueel moet er aanvullende of bijgewerkte software van de gebruikte software geinstalleerd worden. Computer Support Dienst helpt u met instellen en overzetten van software en data.

Windows 7 bijwerken naar Windows 10 op locatie. Aan huis of op de zaak.

De overstap kan bij u thuis of op de zaak worden uitgevoerd. Handig, want u hoeft de pc of laptop niet los te koppelen en langs te brengen. U hoeft de uw computer dus niet te missen en na de installatie van Windows 10 is het apparaat weer geheel klaar voor gebruik. Tijdens de upgrade heeft u alle tijd om vragen te stellen.

Laat uw Windows 7 computer of laptop opwaarderen naar Windows 10! Bel: 0513 - 840 215 / 06 - 1282 4343!

 

Ondersteuning voor Windows 7 loopt af op 14 januari 2020

Voor het oplossen van computerproblemen. Installatie en reparatie thuis of op de zaak tegen voordelige tarieven in de regio Friesland - Heerenveen, Joure, Wolvega, Akkrum, Grou, Jubbega, Gorredijk, Beesterzwaag...
Computer reparatie service in Heerenveen en circa 25 kilometer rondom. Snel een monteur aan huis of op de zaak!