Back to Top
 
 
 

Computerservice monteur aan huis / op de zaak

0513 - 840 215 / 06 - 1282 4343

Computer APK reparatieservice, vandaag een monteur op locatie in Heerenveen

Heerenveen PC dokter aan huis en bedrijf voor het oplossen van computerstoringen

Uw pc werkt niet? De laptop is langzaam? Computer Support Dienst komt op locatie in Heerenveen om storingen op te lossen. Hulp nodig bij het instellen van e-mail, draadloos internet, installatie van software? Al meer dan 15 jaar helpen we particuliere computer gebruikers in Heerenveen met instellen van software en hardware.Ook voor bedrijven en zakelijke klanten uit Heerenveen hebben we de juiste oplossingen.

zekerheid waarborg computer serviceComputer Support Dienst kan u helpen met alles wat te maken heeft met computers. Zowel hard- en softwarematig. En meestal al op dezelfde dag bij u thuis. Bijna alle problemen worden dezelfde dag of binnen 24 uur opgelost. De meest gangbare computeronderdelen kunnen vaak, bij een eventueel defect, meteen worden vervangen.

Na bezoek is de laptop, computer, apparatuur of het (draadloze) netwerk weer in goede conditie of is er een passende oplossing geboden. Tijdens het bezoek is er vaak voldoende gelegendheid tot het stellen van vragen en kunt u zich laten adviseren over aanschaf en/of upgraden van apparatuur en hoe deze te onderhouden. Of over abonnementen. Betaald u bijvoorbeeld niet teveel aan de internetprovider doordat deze een veel te ruim en dus te duur pakket levert wat niet goed aansluit bij het gebruik.

Computer Support Dienst is er voor het inregelen en onderhouden van computers, laptops, randapparatuur en (ook) het aanleggen van wifi of bekabeld netwerk. Ook nieuwe computers, laptops, software en andere randapparatuur kunnen geleverd worden. Computers worden geheel op maat gebouwd of geleverd van een merk van uw voorkeur. Deze en onderdelen worden rechtstreeks betrokken bij groothandels. U bent verzekerd van scherpe prijzen.

 

Computerservice in Heerenveen aan huis of op de zaak. Ook voor instellen tablet, telefoon en tv.

Voor de meeste spoedgevallen is binnen een uur al de monteur bij u thuis of op de zaak in Heerenveen. Het oplossen van storingen, het verwijderen van virussen, een eventuele (her)installatie van Windows kan vaak meteen aan huis in Heerenveen worden uitgevoerd. De monteur heeft de meest gangbare computeronderdelen bij zich en kan deze ter plekke vervangen. De pc of laptop is na bezoek in uw woonplaats Heerenveen meteen weer te gebruiken. Het instellen van het (draadloze) netwerk en het oplossen van traag internet of het aansluiten van randapparatuur zoals printers, scanners, camera's e.d. moet op locatie gebeuren. In de plaats Heerenveen rekenen we geen voorrijkosten.

Computer APK in Heerenveen voor een veilige en vlotte pc!

Problemen met Windows, internetverbinding, bekabeld of draadloos netwerk? De oorzaak wordt vastgesteld en het probleem kan meestal meteen worden verholpen op uw werk of thuis adres in Heerenveen. Ook voor het instellen van tablet, smartphone en tv komt Computer Support Dienst langs in heerenveen

Gemeente Heerenveen
Schaatsbaan Thialf
sc Heerenveen

 

Monteur aan huis in Heerenveen? Bekijk de tarieven.

compressor computer schoonblazenVoorkom computerstoringen. Laat ook het apparaat zelf schoonmaken!

Een Computer APK is niet alleen de computer softwarematig opschonen. Ook de binnenkant van het apparaat hoort daarbij. Daarom heeft Computer Support Dienst, naast onderdelen en gereedschap, ook een compressor in de serviceauto. De computer en laptop worden met behulp van perslucht stofvrijgemaakt. Ook op moelijke bereikbare plekken. In de meeste voedingen van de pc zit een ventilator en er zit een ventilator bovenop het koelblok op processor. Deze zorgen voor een koelende luchtstroom in het apparaat. Helaas wordt hierdoor ook stof de computer en laptop ingezogen. Hierdoor onstaat slechte koeling wordt het apparaat steeds warmer uiteindelijk kan het apparaat uitvallen of zelfs leiden tot serieuze onherstelbare beschadigingen aan de componenten.

 

Voor hulp bij storingen en instellen van computer, laptop, tablet en mobiele telefoons

Computer Support Dienst verleent service circa 25 km rondom de standplaats Heerenveen o.a. in onderstaande plaatsen: