Back to Top

Computerreparatie service monteur aan huis in Heerenveen en omstreken

PC dokter, computerhulp en reparatie, tegen voordelige tarieven, in de regio Friesland - Heerenveen, Gorredijk, Joure, Sint Nicolaasga, Terherne, Wolvega, Akkrum...

Het servicegebied van Computer Support Dienst is circa 25 km rondom de standplaats Heerenveen

 

Voor de meeste spoedgevallen is binnen een uur de monteur bij u thuis of op de zaak. Het oplossen van storingen, het verwijderen van virussen en eventuele (her)installaties van Windows kunnen vaak ter plekke worden uitgevoerd. De monteur heeft de gangbare onderdelen bij zich en kan deze ter plekke vervangen. De pc of laptop is na bezoek meteen weer te gebruiken.

Hulp bij digitale diensten: inloggen, aanmelden, aanpassen of opzeggen abonnementen lukt niet

Aanvragen DigiD, overheiddiensten, belastingen. Installeren MijnOverheid, Berichtenbox

Steeds meer mensen gebruiken digitale diensten van de overheid. Bijvoorbeeld online aangifte van belastingen bij de Belastingdienst. De overheid wil digitale diensten gebruiksvriendelijker maken, zodat nog meer burgers en ondernemers er gebruik van gaan maken. Dit heet ‘digitale inclusie’. Er is hulp mogelijk voor burgers die moeite hebben om hun weg op het internet te vinden.

Bekende overheids apps: DigiD, Berichtenbox, MijnGegevens, KopieID, Reisapp, Logius.

Komt u er niet uit en heeft uw hulp nodig? Computer Support Dienst helpt u op graag. Eventueel worden de apps van de overheid op uw telefoon geinstalleerd en leggen u uit hoe deze werken. Wij komen aan huis in de voor u vertrouwde omgeving.

Aanpassen of opzeggen abonnementen

Onnodige abonnementen of u betaald voor diensten die u niet gebruikt? Inloggen, aanpassen of opzeggen lukt niet? Computer Support dienst kan hierbij helpen. We kunnen meteen indexeren welke diensten nodig zijn en welke overbodig.

Computer reparatie service in regio Heerenveen. Monteur thuis en op de zaak. Lage tarieven en voorrijkosten.

Voor de meeste spoedgevallen is binnen een uur de monteur bij u thuis of op de zaak in Heerenveen en omstreken. Het oplossen van storingen, het verwijderen van virussen en eventuele (her)installaties van Windows kunnen vaak ter plekke worden uitgevoerd. De monteur heeft de meest gangbare onderdelen bij zich en kan deze ter plekke vervangen. De pc of laptop is na bezoek meteen weer te gebruiken.

 

Computer Support Dienst Telefoonnummer  /  Computer Support Dienst Mobiel Nummer

Computer APK voor een veilige en vlotte pc!

Heeft u problemen met windows, internetverbinding, bekabeld of draadloos netwerk? De oorzaak wordt vastgesteld en deze kan meestal meteen worden verholpen. Ook voor het instellen tablet, smartphone en tv.

 

Monteur aan huis? Bekijk onze tarieven.

compressor computer schoonblazenVoorkom computerstoringen. Laat ook het apparaat zelf schoonmaken!

Een Computer APK is niet alleen de computer softwarematig opschonen. Ook de binnenkant van het apparaat hoort daarbij. Daarom heeft Computer Support Dienst, naast onderdelen en gereedschap, ook een compressor in de serviceauto. De computer en laptop worden met behulp van perslucht stofvrijgemaakt. Ook op moelijke bereikbare plekken. In de meeste voedingen van de pc zit een ventilator en er zit een ventilator bovenop het koelblok op processor. Deze zorgen voor een koelende luchtstroom in het apparaat. Helaas wordt hierdoor ook stof de computer en laptop ingezogen. Hierdoor onstaat slechte koeling wordt het apparaat steeds warmer uiteindelijk kan het apparaat uitvallen of zelfs leiden tot serieuze onherstelbare beschadigingen aan de componenten.

 

Voor hulp bij storingen en instellen van computer, laptop, tablet en mobiele telefoons

Computer Support Dienst verleent service circa 25 km rondom de standplaats Heerenveen o.a. in onderstaande plaatsen:

Support Oekraïne Nu